30 Eylül 2012 Pazar

İŞte Peygamberimize Küfretmek İstediklerini İtirafları

İşte bu küfürleri para yada başka birşey karşılığı ettirenlerin itirafları. Adam Peygamberimize küfrediyor, diğeri bizim edemediğimiz küfürleri ettiler diye seviniyoruz diyor. Yani kendide Peygamber Efendimize küfretmeyi istiyor belkide içinden ediyor. İşte fotoğrafı :

16 yorum:

  1. oğlum yarrağımın kurma kolu her kimsen eğer. şu anda telefondan yazıyorum. Yarın ananızın amını sikecem. eğer farelere dönüştürülen yahudilerin piçi değilsen eğer katıksız orospu çocuğu değilsen eğer götverenlerden pezevenklerden peydahlanma değilsen eğer besmelesiz değilsen eğer yahudi piçi değilsen benim onlar istediği için küfrettiğimi kanıtla. Benim para için küfrettiğimi bir boynuzlu pezevenk değilsen yahudi piçi değilsen kanıtla. Bu yazdıklarım ulvi nurkul ve ilim yuvası için geçerli. eğer zürriyetiniz katıksız orospu çocuğu besmelesiz yahudi piçi değilse bu iddianızı kanıtlayın. telefondan yazıyorum. Yarın hesaplaşırız. Bana Eyvallah.

    YanıtlaSil
  2. Bak edepsiz bir anadan doğma ne idüğü bellsiz mahluk. Kendini intihar komandosu zannetme bu ülkede yasalar var. Sen sadece içeri girersin. Zaten Peygamberimize küfreden bir şerefsizsin. Bu asla unutulmayacak. Babanı sormaya gerek bile yok, böyle küfürler ediyorsan sende, annende bilmiyordur babanın kim olduğunu. Biraz daha küfredersen mahkemeye verileceksin ve o mahkeme tüm Türkiyeye reklam edilecektir Perygamberimize küfreden şahıs olarak. Son kez uyarıyorum kes küfretmeyi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zürriyeti götveren tahsin=sik yesin. senin babanı hiçbir Allah'ın kulu bilmiyor. çünkü farelere dönüştürülen yahudilerin piçisin. hadi iddialarını kanıtla da farelere dönüştürülen yahudilerin piçi olmadığını ispatla.

      Sil
  3. tahsin eğer yahudi piçi değilsen benim Hz. Muhammed senin diye başlayan bir küfrümü yayınla. eğer yahudi piçi değilsen bu iddianı ve diğer iddialarını kanıtla. sana acıyorum tahsin yahudi piçliği başa bela. Bu arada da adımı yahudi piçi hatibden (ulvi) öğren.
    Eğer ilim yuvası ve bu blog fareye dönüştürülen yahudilerin piçi değilseniz benim (Muhammed) Hz. Muhammed senin diye başlayan bir küfrümü yayınlayın . ve diğer iddialarınızı kanıtlayın. kahvaltımı yapıp geliyorum.

    YanıtlaSil
  4. oğlum yarrağımın kurma kolu zürriyetinin amına soktuğumun çocuğu. sen birini mahkemeye verdin diye mahkemeye verdiğin herkes hapise mi girecek. orospu hatip ve talebeleri boynuzlu pezevenk emir sultan ve nurkulun yaptığı gibi ilk küfrü sen yazdın. yahu Ben sana küfür ettim mi. Ben sana diyorum ki eğer farelere dönüştürülen yahudilerin piçi değilsen eğer katıksız orospu çocuğu değilsen eğer kaşarlaşmış orospunun çocuğu değilsen eğer götverenlerden pezevenklerden peydahlanma bir piç kurusu değilsen bu iddialarını kanıtla ibneyuvasında da gizlivadide de yahudi piçi hatibin(ulvi) Bana yazdığı küfürleri yayınla Benim yazdığım küfürleri dümbük hatibe karşılık olarak yazdığımı itiraf et Benim Hz. Muhammed/Kur'an senin diye başlayarak aslında etmediğim küfürleri(iki adlıyım ilk adım Muhammed bir de Hz. Muhammed'e küfür etmişim iftiraya bak hele) yayınla dümbük hocan hatibin talebesi şerefi götveren ibne barış(havashoca) aracılığıyla şifa bahanesiyle aldığı bilgilerimi kendi çıkarların için kullanmadığını madem Beni dava etme niyetin de var mahkemede Kur'an'ı öpüp başının üstüne koyup sağ elini basıp yemin et. hoş senin gibi götünden kan gelen götü döl dolu götveren ibneden bunu istemek Kur'an'a saygısızlıktır sen Onu da yapamazsın. kendini temize çıkar. ama sen gidip hatibi savunursan Bana küfür edip iftira atıp tehdit eden birini savunmaya kalkarsan istediğini söyleyip istemediğini sikile sikile işitirsin.

    '''bir saattir ibne yuvasına giremiyorum. Allah bilir siz delil temizliği yapıyorsunuzdur.'''

    oğlum yarrağımın başı farelere dönüştürülen yahudilerin piçi tahsin=sik yesin. sen bu iddialarını kanıtlamadığın sürece (götünü yırtsan gene kanıtlayamazsın) farelere dönüştürülen yahudilerin piçisin. bu arada senin hatibin nurkulun ve diğer farelere dönüştürülen yahudilerin piçleri ibneyuvasının peygamberi buzağı heykeli yapan samiri kitabınız da talmud.
    yahudi piçi tahsin bu söz sana
    '''Haksızlık karşısında eğilmeyiniz. O zaman hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. Hz. Ali'''
    madem Müslümansın Bana küfür edilip iftira atıldığında nasıl benim susmamı beklersin sikini siktiğimin boynuzlu pezevengi. farelere dönüştürülen yahudilerin piçi tahsin=sik yesin. yarrağımın kafası kafalı. Aynı Sözleri sana kaç kez yazacam.
    '''Sizden biriniz bir kötülük gördüğü zaman bunu eliyle düzeltsin. Buna gücü yetmezse diliylen düzeltsin. Buna da gücü yetmezse kalbiyle ondan nefret etsin ki bu da imanın en zayıf halidir. Hadis-i Şerif'''

    YanıtlaSil
  5. tahsin=sik yesin. senin gibi farelere dönüştürülen yahudilerin piçi katıksız orospu çocuğu kaşarlaşmış orospunun çocuğu götverenlerden pezevenklerden peydahlanma piç kurusu besmelesiz zürriyeti yahudi piçi için bu küfürler iltifattır şereftir namustur erkekliktir yürektir. ben sana da hatibe de nurkula da barışa da ibneyuvasına da istesem de küfür edemem. çünkü sizin gibi aşağılık yaradılışlı mahlukatları Allah aleme ibret olsun diye yaratmış. sizin içinizde bulunduğunuz durumu tarif edecek küfür yok. keşke şu sitede resim gönderme olsaydı. ne küfür etsem size aslında sizin seviyenizde iltifat ediyorum. kanıtla bu iddialarını. kavat hatip de söylesin emirsultana barışa. yahudi piçi değillerse üzerimdeki musallatı alsınlar. bu iddialarını yahudi piçi değilsen ispatla.

    YanıtlaSil
  6. tahsin=sik yesinin babaları 6 milyonluk israil ve fareler.
    anasının amını siktiğimin çocuğu hadi ispatlasana benim para karşılığı ruhsalı savunduğumu para için yada herhangi bir maddi karşılık için küfür ettiğimi.
    bak Allah'dan üstün gördüğün hatip hocanda(yahudi piçisiniz ya) fotoğrafım kimlik numaram bile var. hadi kendini temize çıkar besmelesiz piç.

    YanıtlaSil
  7. İsm-i Azam kardeşim, bırak bunları ya...Adamlar şarlatan ve sahtekarların teki...Bu şarlatanların son şarlatanlıklarını ortaya dökeceğim, ehl-i sünnet kimmiş, anlayacaklar...Kendini yıpratma bunlarla, bunlarda ahlâk ve edep olsa seni küfrettirmezler. Özellikle tahrik etmeye çalışarak seni küfrettirmeye çalışmazlardı. Şimdi yazımız çok yorum aldı diye seviniyordur. :) Bunda akıl olsaydı, zaten o şarlatanın peşinden gitmezdi. Din ve İslâm'a dair bilgisi olsaydı, Mevlânâ'nın sözünü dahi Hazreti Ali söyledi demezdi. Cahil ve cühelayla uğraşma..Çünkü bunlarda her zaman şarlatanlık yapacak ve yalan söylecek utanmazlık mevcuttur. Sana tavsiyem bu konuları benim blog'ta anlatman daha faydalı olur. Ama küfürsüz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fxhrxttxn kardeşim. Hz. İbrahim ateşe atıldığı zaman bir kuş gagasında bir damla su taşıyarak gelmiş. Allah da o kuşa demiş ki:Kuluma ateş zarar vermeyecek sende bu bir damla su ile ateşi söndüremezsin. o kuş da Kimin yolunda olduğumuz belli olsun demiş. Amaç Allah yolunda çorbada tuzumuz olsun. Amaç Allah yolunda Hira mağarasının ağzına ağ ören örümcek gibi yuva yapan güvercin gibi Yolumuz belli olsun. Amaç rahip Bahira gibi Hz. Muhammed'i koruyarak Yolumuz belli olsun. O örümcekle güvercin olmasa rahip Bahira olmasa Allah gene Habibi Hz. Muhammed'i korurdu. Allah, Hz. Muhammed'in ümmetine olan rahmetinden böyle bir şerefi böyle bir sevabı bizi sebeb kılarak bize ihsan ediyor. bu yahudi tohumları herhalde adım Muhammed diye bana böyle tavır alıyorlar. Hz. Muhammed yahudi değildi ya. bunlar da babalarının yolundan gidiyorlar. Vallahi kardeşim sabahtan beri yazı yazıyorum. Kafam kazan gibi. o yahudi tohumları önce bana küfür etti. Ben bu küfürleri (onların seviyesinde iltifattır) onlara karşılık ediyorum. İnşallah yarın devam ederim kardeşim. Allah'a emanet ol.

      Sil
  8. Fxhrxttxn kardeşim. Ben savcı değilim. Zabıta değilim. Müfettiş değilim. Maliyeci değilim. Dedektif değilim. Ajan değilim. Olsam bilene bu yahudi tohumlarına değerli vaktimi boşa harcadığıma değmez. Bunların ne mal olduklarını yazmak namussuz kadına zina yapıyorsun demek yahudi tohumuna yahudi tohumluğu yapıyorsun demek. Benim hakkımdaki iddialarını ispatlayamayarak da kendilerinin farelere dönüştürülen yahudi tohumu olduklarını ispatladılar. Ben sadece kendim hakkımdaki iftiralara cevap veririm. Gerisi Allah'a kalmış. Zaten yahudi nesli yeryüzünden silinecek. En son bir ağacın arkasına yahudi saklanacak da ağaç dillenip arkamda yahudi var diyecek(Ahirzaman hadisi). Allah'a Kur'an'a yemin bu Allah'ın vaadi gerçek olacak. Yani zaten yahudi nesli yeryüzünden kalkacak. Bu durumdan ilim yuvası hatip(ulvi) nurkul tahsin de etkilenecek. Zaten yasalarla da manevi gücü kanıtlama imkanı yok. ilim yuvasının babaları yahudiler Hz. İsa'yı çileden çıkartınca O'nun dilinden lanetlendiler. Ondan sonra dünyanın çeşitli yerlerine sürüldüler. Madem yahudi hahamlar tanrıdan üstündüler bu duruma niye geldiler. Benzer durum tohumları ilim yuvası ve hatip için de oldu. Madem o kadar keramet sahibiydiniz de ben(Muhammed) size küfür ettimde. Madem ben size güya küfür ettim(ilim yuvasına ve hatibe(ulvi) ettiğim küfürler onlar için iltifattır şereftir namustur erkekliktir yürektir delikanlılıktır) kerametlerinizle üzerimden musallatı alsaydınız da küfür etmeseydim. Havas üstadı barış(havashoca) alsaydı musallatı da küfür etmeseydim. Aslında kendileri de benim üzerimde olmadıklarını iddia ettikleri musallatın olduğunu bütün ilim yuvası hatip(ulvi) nurkul hatta onların hocaları bir araya gelse bu musallatı alamayacaklarını biliyorlar. sadece bana musallat olan cinlerden iki tane cin onları çoğaltıp onlarla oyun oynuyor. Keramet sahibi alimler evliyalar şimdi de yahudi tohumu oldu. Hadi iddialarını kanıtlayın. yahudi tohumu değilseniz keramet gösterin de cinlerlen şeytanlarlan başa çıkın da üzerimden musallatı alın. Devamını yazıyorum kardeşim.

    YanıtlaSil
  9. Benim ruhsal için veya maddi karşılık için çalıştığımı yahudi tohumu değillerse kanıtlasınlar. Daha yedikleri muzlar bunlarla da sınırlı değil. Birde burası çakal ini değil aslan yuvası diyorlar. ilim yuvası değil çakal ini çaktıranlar biryerlerini. Bir de bu alim geçinen zatlar 6 tane Kur'an-ı Kerim'e rağmen nefesimi kesen ruhanilerin Ayetel Kürsi okuyarak avradlarını peşkeş çeken hocalarına sizi(ruhanileri) söylerim diyerek kurtulacağımı iddia eden Allah'ın aleme ibret olarak yarattığı yahudi tohumlarından başkası değiller. Merak ediyorum. Benim odamda benim yatağımda bir gece geçirecek olsalar o keramet sahipleri kendilerini korumak için ne yaparlar. Bir de barış(havashoca) bana telefonda soruyor banyoda korkuyor musun geceleri korkuyor musun diye. Galiba bana musallat olan cinlerden biri benim kılığıma girip geceleyin barışı bayağı bir korkutmuş. Allah Kur'an şahidimdir benim okuduğum Ezana karşılık okuma yapan ruhanilerle karşılaştım. bu ilimyuvasının görünce 3,5 atacağı ruhanilerin bir kısmından ne yeminler ederek kurtuldum. Asıl garip olan bir Ayetel Kürsi okuyarak bu ruhanilerden korunabilineceğini idddia eden yahudi tohumları. e yahudi tohumları madem Ayetel Kürsi okunarak bu kadar varlıktan korunabiliyor siz niye hocalık yapıyorsunuz. Madem benim takvam maneviyatım buna yetmiyor siz niye bana Ayetel Kürsi oku diyorsunuz. madem sabah akşam 100 Besmele okunarak büyü çözmeye alimler yapabiliyor siz niye bana bunları oku diyorsunuz. O kadar takvam olsa keramet sahibi de olurdum üzerimde musallat da olmazdı sabah akşam 100 Besmele'yle büyü çözmeyi size sormadan ben kendim başka bir manevi olarak hasta insana okurdum. Devamını yazıyorum kardeşim.

    YanıtlaSil
  10. Kusuruma bakma kardeşim. Elektrikler kesildi tekrar baştan yazacam İnşallah.

    YanıtlaSil
  11. Allah'ın aleme ibret olarak yarattığı yahudi tohumlarını anlatmaya kaldığımız yerden devam edelim. nicki tahsin olan bu yahudi tohumu İsm-i Azam denilen mahlukat kimdir diyerek yahudi tohumu olduğunu birkez daha ispatlamıştır. Eğer beni eleştireceksen ve eğer Müslümansan İsm-i Azam nickli şahıs/vatandaş kimdir diyerek yazarsın. İsm-i Azam'a saygısızlık yapmazsın. Asıl İsm-i Azam Kef ile Nun arasında saklıdır. Yazılı olduğu Kaynaklarsa bildiğim kadarıyla Kur'an-ı Kerim Evradı Behaiyye Duası ve İmam Gazali'nin El Afak kitabında Tılsım Benzeri Bir Dua'dır. En doğrusunu Allah bilir. Hz. Muhammed Evradı Behaiyye Duasını yazan Evliyaya söylememiş de Kendisini zehirleyen büyü yapan kalleşlik yapan bu yahudilerin tohumlarına O Kelama saygısızlık yapsınlar diye mi öğretmiş. Madem biliyorlar İsm-i Azam'ı ve madem o kadar iyi mübarek insanlar gitsinler 6 milyonluk kıç kadar devlet israilden yahudileri çıkartsınlar. batıl Hak'dan daha mı üstün? kafirler sihirle övünüyordu Hz. Musa geldi. yahudiler cinlerle övünüyordu Hz. Süleyman geldi. Asıl İsm-i Azam Duası yani Hak batıl olan sihirden de cinlerden de daha üstün. Şimdi onlar babalarını savunmak için soykırımdan kaçtıklarını iddia ederler. Ne hikmetse bu soykırımdan kaçan garibanlar! bütün Arap devletlerine meydan okuyorlar. bu soykırımdan o kadar yahudi sağ kalmış. bu soykırım bahanesiyle devlet kuruyorlar. Fxhrxttxn kardeşim bir söz var sen ne dersen imam bildiğini okur diye. bu yahudi tohumları ilim yuvasının ne mal olduğunu değil senin blogunda yazmak Peygamberler gibi mucize gösterdiğimi varsaysak onlar babaları yahudiler gibi beni sihirle suçlarlar. ayette bildirildiği gibi Allah onları mühürlemiş. Allah'ın rahmet etmediğine kul mu rahmet edecek. Beni anlayacağını umuyorum. Allah'a emanet ol.

    YanıtlaSil
  12. Aynen belirttiğin gibi. İnternet Sitelerine girip, baktığımda şarlatan ve şerefsizliklerini öyle görüyorum ki, hangisini anlatsam şaşırıyorum. O yüzden çok fazla üzerinde düşmüyorum. Aklı başında birisi zaten girdiğinde hemen şarlatan ve sahtekarlıkları farkederler. Farketmeyenler ise ya şarlatandır, ya da sahtekâr..Son olarakta aldanmış ve aldatılmış gariban bir kimsedir.
    http://sarlatanlar.blogspot.com/
    Sayfamda sadece o konuya dair bir cevap vermek zorunda kaldım. Aslında daha çok yazacak şeyler mevcuttu. Yine de son yazında dediğin gibi. Ne anlatırsan anlat, karşının anladığı kadarsın. Yalnız bu ilimleri oyuncak sanıp, karşı tarafla oynayan kişiler şarlatandır ki, zaten ilmine dair tek bir kanıt yoktur. Ayetü'l-Kürsî ve Besmele gerçekten etkilidir. Ama bunlar Ehl-i Havâs tarafından okunulursa etkilidir. Ya da musallat altına girmeden evvel okursan etkilidir. Bu konularda Mesnevîden yararlanarak anlattığım bir konu vardı. Burada paylaşıyorum. Kim derdi ki, şarlatan birisinin sayfasında bu konuları yazışacaktık :) Habîs varlıklar oldukları için Allah'ın esmâ ve kelâmlarına dayanamazlar. Siz bir küfrü duyduğunuzda ya saldırmaya yeltenir, yada orayı terkedersiniz. Buna daha fazla dayanamazsınız. Fakat nefsinize güzel gelen ve hoş şeyleri duyduğunuzda ona yönelir, oraya gidersiniz. Bu yüzden habîs varlıklar, pis olan, kötülük olan, kan dökülen yerleri, Allah'ın adının anılmadığı yerlerde ve zamanlarda barınırlar. Allah'ın adı temizdir. O'nu zikredince
    temizlik geldi mi pislik, pılını pırtısını toplayıp gider. Zıtlar, zıtlardan kaçar. Nasıl ki güneş doğunca gece dayanamaz, kaçar gider. Allah'ın tertemiz adı ağza gelince, yani zikir başlayınca ne pislik kalır, ne gamlar, kederler. Kim seni haktan hakikatten soğutursa bil ki, şeytan o adamın içindedir. Derisinin altında gizlenmiştir. Böyle bir adamın içine girip, böyle bir adamın sûretine bürünüp seni aldatamazsa hayaline girer de seni o hayaller kötülüğe sevk eder. Seni gâh gezip eğlenme, gâh dükkan açıp alışveriş etme, gâh ilim öğrenme, gâh ev bark kurup çoluk çocuk sahibi olma hayallerine düşürür. Kendine gel, hemen “Lâ Havle” de Ama sade dille değil; candan gönülden! Şeytân yolunu vurmadan Ya Sîn-i Şerîf okumak gerek, Ey kervanbaşı, kervan vurulmadan hayvana sopanla vur da yol al! Bunun sebebi de yalnız Allah'tır. Bilhassa bu varlıkların size musallat olmaması için Allah'a sığınmalısınız. O'nu tespih etmeli, o'nun emirlerine uymalı, duâ etmeli ve haramlardan şehvete kapılmaktan, zinâdan uzak durmalısınız. Hamam ve tuvaletlerde fazla kalmamalı, gece geç saatlerde odaya veya bir yere girerken duâlar okunulmalıdır. Bunlar başta bilhassa çok önemlidir. Size musallat olduktan sonra Allah'ın isimlerini anamaz, andığınızda rahatsızlanır, eziyet görür. Allah'tan şüphelenir, duâlarınızın kabul olacağına dair inancınızı dahi yitirmiş olursunuz. Böylece size eziyet edebilirler. Bunda dâ'vetlerde aynı gruba girer. Öncelikle kötü cinleri öldüren âyetler değil. Sizin Allah'tan aldığınız nûrdur. Eğer bu sûreleri sık sık okur, Allah'a duâ ederseniz. Bunun manevî gücünü elde edersiniz. Buna Havâs'ta tasarruf diyorlar. Yani bir cinnî öldürmekte bir insanı öldürmek gibi günahtır. Uyarır, ikaz verir. Söz dinlemediği ve küfründe ısrar, zararında inat ederse, o zaman azâb âyetleri ve âyet-i hark (yakıcı âyetler) ile onları Allah'ın izni ve kudretiyle yakarsınız. Okuduğunuz âyetlerin manevî etkisi vardır. Sizin rûhunuzla canlanır ve etkisini gösterir. Fakat bu sûrelerde daimi okuma, manâsını idrâk etme, manâsına göre yaşamayla bu tür tasarrufları kazanabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  13. Kur'ân-ı Kerîmde meâlen buyurmuyor mu?
    Allah'ın rahmân ve rahîm olan adıyla.
    Andolsun biz, cinler ve insanlardan, kalpleri olup da bunlarla anlamayan, gözleri olup da bunlarla görmeyen, kulakları olup da bunlarla işitmeyen birçoklarını cehennem için var ettik. İşte bunlar hayvanlar gibi, hatta daha da aşağıdadırlar. İşte bunlar gafillerin ta kendileridir.
    Seninde anlattığın gibi bunlar doğruluktan ve doğru sözden anlamıyorlar. O yüzden ben son olarak bir iki konu daha yazıp, bunlarla uğraşmayı bırakacağım. İskender Evrenosoğlu müridleriylede aynı şeyleri yaşamıştım. Bunların onlardan pek farkı yok.
    Sende Allah'a emanet ol.

    YanıtlaSil
  14. Fxhrxttxn kardeşim. yahudiler Hz. Musa'dan kendilerine Allah'a göstermelerini istemişler. Allah katından da yıldırım inip hepsi ölüp dirilmiş. ama gene inkar edip bozgunculuk yapmışlar. Birçok Peygamber kavimlerine nice mucizeler göstermiş. ama çoğu bundan gafil olup Peygamberlerini sihirle suçlamışlar. Boş ver it ürür kervan yürür. Peygamberlerini inkar eden kavimler ya helak olmuşlar ya da aleme ibret olmuşlar. firavunun secde ederken kalmış hali londra müzesinde duruyor. ad kavminin lut kavminin kalıntıları duruyor. Boş ver kardeşim. Allah bile rahmet etmeyip helak etmiş bu aşağılık yaratılışlıları. Bizim rahmetimiz Allah'dan daha mı fazla. Bize Hz. İbrahim'e gagasında su getiren kuş gibi yolumuzu belli etmemiz yeter.
    Kardeşim ruhaniler gerçekten çok geniş bir konudur. Ve ruhaniler gerçekten çok tehlikelidirler. Ruhanilerle uğraşmaya hiç gelmez. İnşallah yarın açıklarım. Allah'a emanet ol.

    YanıtlaSil