20 Eylül 2012 Perşembe

Allaha, Kurana ve Resulullaha Edilen Küfürler





















Bunlar sadece bir kısmı, küfürlerin çoğu silinmiştir. İşte buna göre ulvi hoca ve arkadaşlarını karalayanların ne olduğunu anlayın artık.

32 yorum:

  1. Ulvi hocamı kimse karalayamaz İNŞALLAH o dedikleri sitede Ulvi hocamızı hep savunduk ama yazılarımızı sildiler yine savunuruz önemli değil Ulvi hocam benim annemin kanser hastalığına ailemin bir çok Maddi Manevi hastalıklarına yazmakla bitiremiyeceğim sıkıntılara şifasına vesile olan ve tek bir kuruş istemeyen mubarek bir insandır her devirde olmuştur böyle Mubarek insanlara iftiralara ama sonunda yine bu Mubarek insanlar galip gelmiştir Ulvi hocam gibi bilmiyorlar ki birine çamur attıklarında ilk onların eli kirleniyor Ulvi hocam çok temiz iyi niyetli mükemmel bir insandır 3.5 yıldır yanındayım bir kere yanlış bir hareketini görmedim eee ben göremezken bu iftiracılar hiç yanında olmadan nasıl görmüşler ALLAH onların şerrinden korusun Ulvi hocam Sen bize Yetersin ALLAH Senden Razı olsun benim ailem gibi yüzlerce hatta binlerce insana yardımı dokunmuştur burdaki konularda kanıtıdır sadece bu teşekkürleri okuyan bile Ulvi hocanın nasıl bir mubarek mükemmel bir insan olduğunu anlar


    ulvi 'ye Edilen Teşekkürler - İlim Yuvası - İslami Gizli İlimler Sitesi

    Ehli Sünnet 'e Edilen Teşekkürler - İlim Yuvası - İslami Gizli İlimler Sitesi

    YanıtlaSil
  2. 1)Ulan zürriyetini siktiğimin çocuğu hatip. sen bir sahtekar pezevenksin. Yarrağımın anteni götün yiyiyorsa buraya yazdığım bütün iletileri bütün küfürleri yayınla. Herkes bilsin ve duysun ki bu ulvi hoca denen boynuzlu pezevengin çocuğu talebesi olan havashoca nicki barış dümbüğünü 3 ayda üzerimdeki musallatı hocasıyla beraber alamadığını ilim yuvasında yazdım diye beni karalamaya çalışmaktadır. hatip denen bu kaşarlaşmış orospunun çocuğu ilim yuvasında beni en az 40 kez yasaklamış mesajlarımı silmiş ve beni karalamaya çalışan bir piçtir. talebesi olan havashoca nickli götveren barış 3 haftada alırım dediği musallatı 3 ayda hocasıyla beraber alamamıştır. yani anasının amını almıştır. Bunu ilim yuvasında anlattım diye beni götveren ibne hatip(ulvi hoca) ile ilim yuvası karalamaya çalışmaktadır. insanlara karşılıksız Allah rızası için yardım ettiğini söyleyen bu sahtekar pezevengin kendi talebesi emir sultan dümbüğünün kendi akrabası tahsin büyüden ölmüştür. Bir de bana burda herkese şifa dağıttığını söyleyen sahtekar ibnenin tekidir. kendi akrabaları büyüden ölüyor. ama ne hikmetse kendi talebeleri havas hoca 10 20 yıllık büyüleri çözüp ömür boyu koruma yapıyor. bu ilim yuvası mıdır ibne yuvası mıdır ne sikimse şerefi götveren barışın(havas hoca) reklamını yapan diğer internet medyumlarının sitesidir. Hadi ben yalan söylüyorum sizin akrabanız niye büyüden ölüyor. kendileri beni ilim yuvasımıdır sikim yuvası mıdır sitede konuşmaya bile cesaret edemeyip ancak beni yasaklayıp öyle yazmaktadır. kendisinin sonra yazdığı mesajları beni yasaklayıp öyle yazmıştır. Ulan hatip eğer katıksız orospu çocuğu değilsen söyle taleben ibne barışa hadi üzerimdeki musallatı alsın. hadi sırf senin için katıksız orospu çocuğu değilsen sen benim üzerimden musallatı al. Bu yazdıklarımı daha önce gizlivadi.net tede yazdım. bu sikim yuvasının modları orda da modlar. gene yazdıklarımı sildiler. söylüyorum ya benlen herkesin içinde mesajlaşmaya bile götleri yemez. Kaçma bir yere boynuzlu pezevengin çocuğu boynuzlu pezevenk hatip devamını yazıyorum.

    YanıtlaSil
  3. 2)Bana savunma olarak da sikini siktiğimin pezevengi barışın(havas hoca) kendi talebeleri olmadığını gizlivadide güya bana cevap olarak yazmıştır. hadi piç kurusu hatip bunu ibne yuvasında da yaz. Ulan gelmişini geçmişini geleceğini siktiğimin zürriyeti götveren hatip. ibne barışın senin taleben olduğunu sağır sultan bile biliyor. zaten sikim yuvasında m. ali hoca hariç herkes senin ya misafir taleben ya ev taleben. Hoş gerçi ne hocasın da ne talebe yetiştireceksin. Herkes havasforumda okusun. irsali hatif ile ilgili kısmi izin havas hoca ile bazı misafir talebelere verilmiştir diye dümbük hatibin yazısını. Gene ibneyuvası ile havasforumda yazan ilim hoca ile ilgili yazıyı herkes okusun. havashocaya uymadığı için misafir talebelikten uzaklaştırılan ilim hocayı. Ulan madem taleben değil onu deşifre ettim diye niye bana ibnelik yapıyorsun. İsteyen herkese şifremi vereyim gizlivadide bu zürriyetinin şerefi götveren şerefini siktiğimin ibnesi hatiplen aramda geçen iletilerin hepsini okusun. HODRİ MEYDAN. bu kavat ilk önce kendisi küfür yazmıştır gizlivadi de. kendi yazdığı küfürleri yayınlamayıp benim yazdığım küfürleri yayınlamıştır burda. sikim yuvasında da ilk küfrü talebesi olan zürriyeti götveren emir sultan yazmıştır. Zaten şerefsiz diye üçkağıtçılık yapan kalleşlik yapııp yalan söyleyip iftira atanlara derler. hatip sende olan bir durum. Kısa bir dipnot:Şeyh Şamilin zamanında saldırıya geçen rus birlikleri çok fazla zayiat verip geri çekilmişler. Durumu generallerine anlatınca rus general ''sizi çiçeklerle karşılamalarını mı bekliyordunuz'' demiş. sen bana küfür yazınca seni çiçeklerle mi karşılayacaktım zürriyetinin dinini imanını siktiğimin çocuğu hatip. hadi ibne yuvasında kafana göre yazıp çiziyorsun. gizlivadi de ne yapacaksın. Kaçma bir yere seni öyle bir sikecem hatip bir daha götünün üstüne oturamayacan boynuzlu pezevenk baban gibi. Devamını yazıyorum.

    YanıtlaSil
  4. 3)bu dümbük hatibe(ulvi)ye teşekkür edenlerin hepsi ibneyuvasında modlar. şerefini siktiğimin çocuğu barışın(havashocanın) reklamını yapıyorlar. teşekkür edenlerin hepsi tanıdık. hadi hocaysan benim üzerimden musallatı al. bu orospu hatip kendini İmam Gazali'den üstün görmekte kendini İslam alimi sanmaktadır. oğlum alimsen ilmini evliyaysan kerametini göster de gel üzerimdeki musallatı alıp şerefini kurtar. senin gibi katıksız orospu çocukları İslam'ı kirletiyor. ilmi ismet kullanıcısı isme ve cisme ihtiyaç duymaz diyorsun ama senin bütün büyüleri bozup ömür boyu koruma yapan taleben 3 ayda hocasıyla beraber fotoğrafım bile onda varken cinleri bile alamadı nasıl büyü çözüyor dinini imanını siktiğimin çocuğu. Bu arada zaten ben üzerimde çok kuvvetli musallat olduğunu söylüyorum. Hoca olduğumu iddia etmiyorum. sen hoca olsan bana parasal olarak ne zararın var. Ben zaten hocalık medyumluk yapmıyorum. Bu arada merak edenler için yazıyorum. Üzerimdeki musallat aynı bu katıksız orospu çocukları gibi hoca medyum geçinenlerin verdikleri muskalar söyledikleri yöntemler yüzünden kuvvetlendi. En fazla zararı da musallattan kurtulmak için İmam Gazali'nin El Afak adlı kitabından bir duayı okuyup içince aldım. Bu ibne yuvasında piç havashocayı haklı çıkarmak beni karalamak için birde benim cin daveti yaptığımı söylemektedirler. Ulan beynini siktiğim zürriyeti orospu çocukları. Hadi sırf sizin için pezevenk barışın işini zorlaştırmak için benim cin daveti yaptığımı varsayalım. Madem öyle bu kavat barış verdiği korumalar sayesinde bana cin musallat olamayıp ne kadar büyü yapılsa da tutmayacağını telefonda söyledi. Demekki ortada koruma yok. Ben üzerime musallat almaya büyü yaptırmaya çok mu meraklıyım. Gene ne bok olduğunuz ortada. Vay efendim yıldızların gezegenlerin etkisinden böyle oluyormuşum. Ulan sen astrolog musun şerefini siktiğimin pezevengi. Hadi astrologsun benim doğum tarihimi bir Allah biliyor sen Allah mısın dümbük oğlu dümbük. 20 yıldır burçlar yıldızlar üzerime cin mi yolluyor zürriyeti götveren. Müslümansan helal lokma ye yarrak yeme. Bir de bana hocalık taslayıp kendini İmam Gazali'den üstün görüyorsun. Bir de bana temessülü öğretiyorsun. Zaten üzerimdeki cinler sizin gibi pezevenklerin avradını sikip çoğalıyor. kendilerini Allah, Hz. Muhammed, Cebrail, yazdıklarını Kur'an-ı Kerim zannediyorlar. Ondan sonra bana ulvi hoca düşmanı şöyle böyle küfür ediyor. Hadi bu yazdıklarımı ibne yuvasına da kopyalat herkese okut eğer Müslümansan. Kaçma devamını yazacağım.

    YanıtlaSil
  5. 4)Anca yasakla mesajlarımı sil kendi akrabalarına yakınlarına arkadaşlarına sitedeki modlara teşekkür yazdır. Ben bile kaç kez üye olduğumu unuttum. E posta adresi açmaktan doğrulama kodu girmekten gınna geldi. Üye olsam sikim yuvasına yazsam ne farkeder. İki kelime yazmadan yasaklanıyorum. Bu arada bu pezevenk hatip bu iletilerin birinde başlatma bana dinden dinsiz imansız köpek diye bana yazmıştır. Bende bu piçe kimin dinine başlıyorsun sen dinini imanını siktiğimin pezevengi diye yazınca bunu beni İslam düşmanı olarak göstermek için kullanmıştır. Müslüman olmasam cinlere niye inanayım yahudi piçi hatip. Sırf senin için piç kurusu hatip madem manevi gücün var. baban deccalin bir insanı öldürüp dirilteceği Sahih-i Buhari'de hadislerde yazar. ''şeytan sizde kanın damarlarda aktığı gibi akar.'' Hadisi El Afak'da yazar. sen şimdi ben çok melek gördüm diyorsun. baban şeytan da meleklere hocalık yapıyordu:):):). Madem İslam alimisin evliyasın. senin siktiğimin aklına göre şeytanın senden, meleklerden birçok Müslümandan manevi gücü var diye takva olarak daha üstün olması lazım. şeytanın manevi gücü var diye direk cennete gitmesi lazım. Anlaşılan babaların şeytanla deccali yüceltmeye çalışıyorsun. Manevi gücün olsa bile bu kimseyi evliya yapmaz. ''Adem'den kıyamete kadar deccalden büyük fitne yoktur'' Hadis-i Şerif. şeytanın deccalin ye'cuc ve me'cucun manevi gücü (Hadislerle manevi olarak güçlü oldukları sabittir.) var diye alimler mi evliyalar mı veliler mi şeyhler mi. ulvi hocanın manevi gücü olduğunu varsaysak bile bu onu evliya yapar mı? Şimdi piç hatip sen bu hadislerin uydurma olduğunu söylersin. Ulan hadi El Afak'ı Sahih-i Buhari'yi ben yazdım. Kur'an'ı da mı ben yazdım. kime iman edip kime inanıyorsun sikini siktiğimin pezevengi. ye'cuc ve me'cucu aç Kehf Suresinde oku. Vay efendim bende hadis yorumlayacak tefsir yapacak ilim yok. Ulan zürriyetinin anasını avradını bacısını kızını teyzesini halasını ninesini yengesini baldızını siktiğimin boynuzlu pezevengi. sende ilim var da akrabanız pezevenk tahsin niye muskadan öldü. Kur'an'da yazan ye'cuc ve me'cucu yazdık diye şimdi de bizi deli ilan ettiler. Bunun hadis yorumlamayla tefsir ilmiyle ne alaksı var idiot pezevenk. Hz. Aişe validemize iftira atıldığını söylesem sende tarih ilmi yok diyeceksin. ananda avradında bacında kızında gördüklerini Hz. Aişe validemize de söyleyeceksin ben ne dersem tersini iddia ediyorsun ya.
    '''Bir insanın şöhretine ve görünüşüne aldanma, namaz ve niyazına bakma, aklına ve doğruluğuna bak. Hz. Ömer.''' Bu söz ilim yuvasının güya manevi gücü var diye güya Allah ilan ettiği pezevenk hatibi(ulvi) anlatmaya yeter. hatip aklına bakayım diyecem de akıl yokki bakayım. Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az. Eğer piç barış(havashoca) kaşarlaşmış orospu çocuğu değilsen bana vaad ettiğin gibi 3 haftada üzerimden cin musallatını al. Bana okumaların yapılıyor dedin son konuşmamızda. yedi(7) ay oldu. Eğer pezevenk hatip katıksız orospu çocuğu değilsen talebenin şerefini kurtar bakalım. Madem talebelerini kolluyorsun.

    YanıtlaSil
  6. şener şenin züğürt ağa filminde aynı pezevenk barış(havashoca) gibi bir şeyh geçinen adam vardı. o şeyhten yağmur duası isteyip yağmur duasına çıktılar. Yağmur yağmayınca şeyh içinizde cünüp var ondan dua kabul olmadı demişti:):):) Şimdi sen barış benim cenabet olduğumu söylersin kendini haklı çıkarmak için. Doğru senin gelmişini geçmişini geleceğini sikip cenabet kalıyorum:):):) Madem Müslümansın verdiğin sözü tut. Münafıklığın alametlerinden biri verilen sözü tutmamak diğeri de yalan söylemektir konuyla alakalı olarak. Bir de bana İslamı öğretiyorsun. münafık pezevenk. oğlum sen benim 20 yıldır gördüğüm cinleri görsen korkudan götünün 3,5 atmasından devekuşu gibi kafanı kuma sokup götünü dışarda bırakırsın. seni dümbük hocan da kurtaramaz. senin pezevenk hocan kendi götünün derdine düşer. 6 tane Kur'an göğsümde olmasına rağmen beni bayıltan nefesimi tıkayan ruhani gördüm. Hadi sen bana 6 tane Kur'an'a bedel muska yap havas üstadıysan. Vay efendim neymiş de cinler beyindeki acı merkezine sinyal gönderiyormuş da birşey yokmuş da. Ulan telefonda konuşurken bile öksürmekten ciğerlerin patlıyordu. şimdi de bana anatomi mi öğretiyorsun anasını siktiğimin çocuğu.

    YanıtlaSil
  7. Bir de sikim yuvasında gene götveren ibne hatibin(ulvi) bir talebesi var emir sultan nickli. akrabası tahsin büyüden ölüyor bir de bana millete şifa dağıtıyor. Sözüm sana zürriyetinin dinini imanını siktiğimin çocuğu. bu pezevenk bana dümbük barışı(havashoca) haklı çıkarmak için güya bana tartışmaya girmişti. götü yemeyince konuyu forumda kapatıp benim cevap yazmamı engellemişti. Şimdi yazıyorum. oğlum barışın bir arkadaşı doğuştan görüntüm(cinleri görme) açık diyince kabul ediyorsun. Ben aynısını söyleyince senin ilmin yok nasıl görüyorsun diyorsun. Ulan orospu çocuğu. ibneyuvası sitesinde herkesin dediği doğru oluyorda. orda herkesin dediği gökten inme vahiy mi? sikim yuvasında hoca geçinen sahtekar pezevenklerin her dediğini Allah Cebrail'lemi indiriyor. Madem ben yalan söylüyorum doğuştan cinleri görme olamaz diyorsun. sor pezevenk barışa cinleri doğuştan gören arkadaşını. piç barış diyince doğuştan görüntüsü açık arkadaşım var doğru söylüyor gökten vahiy iniyor. Aynısını ben söyleyince benim görüntüm açık deyince sende ilim yok nasıl görüyorsun. doğuştan görüntü açık olamaz diyorsun. sende ilim varda ondan mı akraban büyüden öldü şerefini siktiğimin katıksız orospu çocuğu. Yalana borcum mu var zürriyetinin şerefini siktiğimin götvereni. senin hatip hocan niye senin akrabanı büyüden kurtaramadı da öldü. bir de bana barış benim reis talebem diyorsun. oğlum amına soktuğumun çocuğu piç barış senin taleben sen ondan daha bilgilisin güya ibne barış 10 20 yıllık büyüyü çözüp ömür boyu koruma yapıyorda senin akraban niye büyüden öldü. hepiniz diğer internet medyumları gibi dolandırıcı umut taciri sahtekar pezevenksiniz.

    YanıtlaSil
  8. yarrağımın kurma kolu hatip(ulvi) eğer katıksız orospu çocuğu değilsen eğer kendini İmam Gazali'den üstün gören pezevenklerden götverenlerden peydahlanma bir piç değilsen eğer alim geçinen besmelesiz değilsen benim bir medyum/hoca olduğumu yada onlar için çalıştığımı ruhsalenerji için çalıştığımı meymun için çalıştığımı kanıtla. HODRİ MEYDAN sahtekar pezevenk taleben barış(havashoca) için de aynısı geçerli. yarrağımın anteni barış eğer kaşarlaşmış orospunun çocuğu değilsen eğer 10 20 yıllık büyüleri çözüp ömür boyu koruma yaptığını iddia eden domuzların itlerin eşeklerin piçi değilsen gel hadi üzerimdeki cinleri al. anca yarrağımın başını alırsın barış. Bu yazdıklarımın da gizlivadi deki iletilerin de hepsini harfine noktasına kadar sikim yuvasında yayınla.
    ''Kişiye yalan olarak her duyduğunu anlatması yeter.'' Hadis-i Şerif
    Bakalım sizin Allah ilan ettiğiniz ulvinin, Peygamber ilan ettiğiniz havas hocanın Cebrail ilan ettiğiniz emir sultanın takvası neymiş. Ne kadar Müslüman ne kadar dürüstmüş. Madem o kadar dürüstsün niye iletilerin hepsini yayınlamadın. Neymiş de silinmiş. yayınlayacaksan niye siliyorsun zürriyetini siktiğimin çocuğu. Madem yayınlayacaksın niye siliyorsun. ibneyuvası senin siten değilmi. şimdi diyecen ibneyuvası benim sitem değil. herhalde ananız pörsümüş kokana olunca ananızı satamıyorsunuz ondan medyumluğa yeltendiniz. Vay efendim neymiş de benim beynim cinleri çekiyormuş. Ulan zürriyeti katıksız orospu çocuğu pezevenk oğlu pezevenk barış. Hem diyorsun sana koruma yaptım cinler musallat olamaz büyü tutmaz. Sonra ilim yuvasında ben cin daveti yapmışım benim beynim cinleri çekiyor ondan cinler geliyor. Aynı Nasreddin Hoca'nın kedi ciğer fıkrası gibi ciğer buysa kedi nerde kedi burdaysa ciğer nerde:):):)

    YanıtlaSil
  9. zürriyetinin gelmişinin geçmişinin geleceğinin anasını avradını bacısını kızını teyzesini halasını yengesini baldızını anneannesini babaannesini dinini imanını siktiğimin katıksız orospu çocukları. hadi kendinizi temize çıkartın. işinize gelince alimsiniz evliyasınız. münafıklığın iki alameti de var sizde. yalan söylemek verilen sözü tutmamak. hadi pezevenk oğlu pezevenk barış(havashoca) sözünü tut havas üstadıysan musallatı üzerimden al. hadi piç kurusu hatip(ulvi) doğru söyle ne alimsin ne evliyasın ne hocasın. taleben sikini siktiğimin pezevengi barışı deşifre ettim diye beni karalıyor bana iftira atıyorsun. önce sen küfür yazdın sonra benim yazdığım küfürleri yayınladın. götün yiyiyorsa kendi yazdığın küfürleri yayınla. oğlum yarrağımın kurma kolu hatip uysal atın çiftesi fena olur derler. senin gibi götveren ibne münafığın dini mi İslam sen mi Müslümansın. Müslümansan Allah'ın buyruklarını yerine getir. kendini Allah ilan ediyorsun dümbük. kendini İmam Gazali'den üstün gören zürriyeti götverenden zaten ne beklenir. kendini Allah da ilan eder Peygamberde Cebrail'de. Ben ateistsem niye cinlere büyüye inanayım şeytanın piçi. Kimsede internette ne medyum ne de hoca aramasın. Ben düştüm başkaları düşmesin. Ama ben ne yapayım. Denize düşen yılana sarılır. Zaten bu hatip(ulvi) barış(havashoca) gibi alim evliya geçinen kaşarlaşmış katıksız orospu çocukları medyumların verdikleri muskalar yap dedikleri yöntemler yüzünden musallatım kat be kat arttı. hem paranıza hem vaktinize hem de canınıza(üzerinize musallat alırsınız) yazık. bokları ortaya çıkıncada size iftira atarlar. önce size küfür ederler sonra da sizin yazdığınız küfürleri yayınlarlar. birde dava açmakla cin göndermekle tehdit ederler. İslam düşmanı ateist ilan ederler. ateistsem cinlere büyüye niye inanayım piç kuruları. anca kendi yakınlarına onlar da sitede modlar zaten bir de talebelerine hoş ne hocalar da ne talebe yetiştirecekler birkaç teşekkür yazdırıp kendilerini önce İmam Gazali'den üstün görürler. sonra da kendilerini Allah ilan ederler.
    Kişiye yalan olarak her duyduğunu anlatması yeter. Hadis-i Şerif
    Cevizin kabuğunu kırıp özüne inmeyen cevizin hepsini kabuk zanneder İmam Gazali
    '''Bir insanın şöhretine ve görünüşüne aldanma, namaz ve niyazına bakma, aklına ve doğruluğuna bak. Hz. Ömer ulan katıksız orospu çocukları ilim yuvası sitesi bu söz sizin için söylenmiş.'''
    '''Akıllı insan edeple öğüt alır. Dayaktan başka bir şeyle terbiye edilemeyenler hayvanlardır. Hz. Ali ulvi hocayı savunup dünyaya at gözlüğüylen bakan orospuları sikerek akıllandırmak lazım.'''
    Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az. hatibi(ulvi) ne kadar siksem az.
    Her kuşun eti yenmez. yahudi piçi hatip benim yarrağım senin ağzına girmez.
    Korkaklar gerçek ölümlerinden önce defalarca ölür. Julius Caesar
    Veni Vidi Vici geldim gördüm siktim :-):-):-)

    YanıtlaSil
  10. '''nerdesiniz yahudi piçleri ibne yuvası. hadi cevap yazsanıza. sizin Allahınız ulvi hoca peygamberiniz havashoca vahiy meleğiniz emir sultan dininiz imanınız katıksız orospu çocukluğu kitabınız talmud. aynı yahudi hahamların dediğini siz de söylüyorsunuz. ''sihrimize tanrı uymak zorundadır'' siktirin gidin siktirdiğiniz yere yarrağımı diktirin. yahudileri de sizin gibi yahudi piçlerinide sikiyim. Allahınız ulvi hoca uzaktan şifa versin fotoğrafım bile onda var. babanız şeytan sizi cennete soksun besmelesiz piçler. bir de Allahınız ulvi beni cehenneme sokacakmış. ulan yarrağımın antenleri bir insanın cennete mi cehenneme mi gireceğinin anne karnındayken melek tarafından yazıldığı Sahih-i Buhari'de Hadis olarak yazıyorda sizin Allahınız ulvi o meleğe emir versin. Madem dört büyük melek hariç bütün meleklerle görüşüyor. Herkes sorsun ona cennete mi cehenneme mi gideceğini. Madem 4 büyük melek hariç bütün meleklerle görüşüyor. Madem öyle o meleğe emretsin. Bütün doğacak insanları cennete soksun. sizin gibi yahudi piçleri aynı babalarınız yahudi hahamlar gibi kendilerini ilah ilan eder. yahudiler bunu firavundan öğrenmiş. Hangi İslam alimi hangi evliya bütün kendisinden sonra doğacak bütün insanları cennete sokacak güçte. sizin boynuzlu pezevenk hatip(ulvi) hocanız gelmiş geçmiş bütün alimlerden bütün evliyalardan daha mı üstün. Rahmeti Allah(c.c) 'dan daha mı fazla da bütün insanları cennete sokacak. Madem çok iyi insan kendisinden sonra doğacak herkesi cenneti soksun.'''

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamün aleyküm kardeşim, benimle irtibat kurarsan sevinirim.
      x_kara_kartal_x@msn.com adresimi eklersin. Belki yardımım olur. Ayrıca sana tavsiyem boşver bunlarla uğraşmaya değmez. Adilik yapmaları sıfatlarında var. Biz gerçekleri söyleriz, bunlar ancak gerçekleri çarpıtıp, yalan söylerler. Kime tapıyorlarsa artık..Beni eklersen görüşelim. Zaten yazılarında Mersinde olduğunu okumuştum. Sağlıcakla.

      Sil
    2. Aleyküm Selam kardeşim. Kabalık yapmak istemem ama teklifini geri çevirmek zorundayım. Üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. Başımı kaşıyacak vakit bulamıyorum. Dürüst olmak gerekirse vaktim olduğunu varsaysak bile kendi kabuğuma çekilmek istiyorum. En başında İslam Hz. Muhammed'e indiğinde bir Hz. Muhammed bir de Hz. Hatice validemiz Müslümandı. 23 yılda tüm Arabistan'a yayıldı. İnşallah aynı şekilde batıl yok olurda dünya bu farelere dönüştürülen yahudilerin tohumlarından da yahudilerden de tez zamanda temizlenir. Zaten Hadislerde yahudi neslinin temizleneceği yazıyor. Allah vaadini yerini getirir hiç şüphesiz. İki adlıyım ilk adım da Muhammed. bu yahudi tohumları da benim Hz. Muhammed'e küfür ettiğimi iddia ediyorlar. babaları yahudilerin yolundan gidiyorlar. aynı nazilerin soykırım yaptığı yalanı gibi bunlar da bana iftira atıyorlar. soykırım yalanı yahudilerin işine yaradı israili kurdular. bu yahudi tohumları da beni karalayarak iftira atarak havashocanın milleti dolandırmasına yardım ediyorlar. eğer havashoca o kadar havas üstadıysa benim üzerimden musallatı alsın. kendi akrabaları tahsin(ilim yuvasında oku diyecem ama bir saattir siteye giremiyorum Allah bilir delil temizliği yapıyorlardır.) muskadan ölüyor ama havashoca ne hikmetse bütün büyüleri çözüp ömür boyu koruma yapıyor. aynı babaları yahudi hahamların kendilerini tanrıdan üstün görme hikayesi gibi. Selam ve dua ile.

      Sil
    3. Ve aleykümüsselâm. Estağfirullah. Allah yardımcın olsun. Ben küfürlerinde neleri kastettiğini çok iyi biliyorum. Bir müslüman yalan söylemez. Ama bunlar söylüyorlar. "Bizi aldatan bizden değildir" buyurmuştur. Hz.Muhammed s.a.v ama bunlar aldatıyorlar. Yani bunların dini ne olur ki, taptıkları kim? hangi kitaba uyuyorlar ? Sitelerine girsek medyumlara karşıyız, cinciliğe ve cindarlığa karşıyız yasaktır derler, içine girersin bakarsın Medyum İpek, Hatem Hoca Kur'an'a anahtar koyarak sallandırıyor..Kendi reklamını yapıyor, Havas Hoca arapça bilmez formüller veriyor içinde şirk olduğunu ve olmadığını anlaması için o formülün ne manaya geldiğini bilmesi gerekir. Ehl-i Sünnetiz diye kimi kandırıyorsunuz ? Allah'ı mı ? Bizi mi? Yoksa saf saf bakan müridleri mi? Bu arada bu kişi de büyük ihtimalle ulvidir. Çünkü sitede kimse tanımadı, kendisini de tanıtmadı. Bütün atılmış yalan ve şarlatanlıkları destekliyor, buna göre bu ulvinin kendisidir. Çünkü aynı yalan ve iftiraları savunuyor ve yazıları da aynı yazıları ve üslubu aynu üslubu belirtiyor. Çünkü saçma sapan yazılarından belli ki, akli dengesi bozuk birisi.. Sözün kısası; Sen bence de boşver. Sınavlarına çalış. Akıllı ve zeki birisin, bu insanların zamanını boşuna harcamasına izin verme. Ben zaten yeterince kanıt sundum. Zaten sitelerine giren dini bilgiye sahip kişiler şarlatanlığı hemen anlar. Dini bilgisi olmayanda zaten ahiretini kaybetmeye çoktan mahkum etmiştir kendisini. Saygılarımla.

      Sil
    4. Hayırlı akşamlar kardeşim. Şuan telefondan yazıyorum pek teferruata giremeyem. bunların peygamberi Hz. Musa Tur dağına gittiği zaman buzağı putunu yapan samiri adlı yahudi kitapları da talmud. ilahları da ibranicede (yahudi dili) insan ile tanrının sayısal karşılıkları aynı olduğundan her yahudi tanrıdır. yahudi hahamlar da sihirleri karşısında tanrının itaat etmek zorunda olduğu safsatasını söylerler. Hz. Îsa'yı öldürdüklerini iddia ederler. Bu yahudi tohumu hatip(ulvi) de bu zamandaki bütün evliyaların alimlerin emrinden çıkamayacağını Hz. Mehdi'yi rüyasında gördüğünü iddia ederek yahudi babaları gibi zırvalar. Înşallah yarın devam ederim. Allah'a emanet olun.

      Sil
    5. Selamün Aleyküm kardeşim. Vaktim fazla olmadığından fazla birşey yazamayacağım. Bir de bugün elektrikler kesikti. İnşallah yarın konuya açıklık getiririm. bu yahudi tohumları kendi ettikleri duanın sanki Allah katında garantisi varmış gibi kabul olduğuna inanan ibretlik zavallılardır. Bunların hikayeleri filmlere(züğürt ağa) fıkralara(birazdan anlatacam İnşallah) konu olmuş. Nasreddin hocanın bir fıkrası vardı. Hoca yarın yağmur yağmazsa ormana gidip ağaç kesecem. Yağmur yağarsa ahırda odun kıracam demiş. Hanımı da İnşallah de bey demiş. Hoca da ya o olacak ya o demiş. Ertesi gün geldiğinde Hoca yağmur yağmayacağına kanaat getirip ormana ağaç kesmeye gitmiş. Ormana gittiği zaman sağanak yağmur bastırmış. Eve sırılsıklam gidip kapıyı çaldığında eşi kim o demiş. Hoca da benimdir İnşallah demiş. O gün ıslandığından dolayı üşütmüş. Odun da kıramamış. güya havas üstadı olan barış(havashoca) önce 3 haftada üzerinden musallatı alırım dedi. Sonra onun hocası 3 haftada üzerinden musallatı alırım dedi. Gel gör ki Halep ordaysa arşın burda. Sen ne diyorsun Fxhrxttxn kardeşim. bu yahudi tohumları ilim yuvası idiotluklarıyla sirklerde soytarılık yapsalar daha fazla ünlü olurlar;) Youtube da Kemal Sunal'ın bir videosu var.
      Kadın: Kur'an evliya çarpsın başkasıydı.
      Şaban: Çarpsında gör ananın (birkaç saniye bekleme)fotoğrafını.
      Madem beni bu yahudi tohumu tahsin dava edecekmiş. Mahkemede eğer yahudi tohumu değilse ve Müslümansa Kur'an'a yemin etsin diye söylüyorum. Gerçi tahsin gibi yahudi tohumundan Kur'an'a yemin etmesini istemek Kur'an'a saygısızlıktır. tahsin kendini iyi korumaya almış. iyi yırttın tahsin. Galiba bunu da tahsin de annesinden öğrenmiş. tahsinin annesi millet onu çoğaltmasın diye tahsinin annesi kendine aids gonore frengi bulaştırmış. bir de yahudi tohumu tahsin Kur'an'a yemin edip çıktığı yeri görüyormuş filmdeki gibi.
      İnşallah devamını yarın yazarım kardeşim. Allah'a emanet ol.

      Sil
  11. şener şenin züğürt ağa filminde şeyh geçinen adam vardı. seçimlerde ağanın partisiyle baş edebilmek için rakip parti o şeyhi tutmuştu. o şeyh kılıklı da köydeki herkese kendi partisine oy vermesi karşılığında cennetten arsa vermişti güya. en sonunda ağanın partisine bir oy çıkıp şeyh kılıklıyı kullanan parti kazanmıştı. bir oyu da ağa vermişti. Demekki böyle şeyler filmlerde değil gerçek hayatta da oluyormuş. ibne yuvasının ilah ilan ettiği şerefi götveren hatip(ulvi) herkese cennetten arsa veriyor herhalde. ondan sikim yuvası onu savunuyor. ortaçağda papazların dinden afaroz ettiği gibi bu papaz hatip de olmayan aklınca beni dinden çıkarttı herhalde.
    2. Abdülhamidin çok güzel bir sözü var. ''Tarih değil, hatalar tekerrür ediyor.'' hatip 2. Abdülhamidi tanıdın mı? hani baban yahudi theodor herzl e filistin topraklarını para karşılığında vermeyi reddetmişti.

    YanıtlaSil
  12. Değerli İsmi Azam değerli ulvi hoca senelerdir insanlara karşılıksız yardım edip para almayan bir insan. Siz bir medyum tarafından para karşılığı satınh alınmış ve para için Allah Resulüne küfreden satılmış bir insansınız. Öyle olmasa gelip Müslüman ülkesinde böyle küfürler etmezsiniz. Siz yahudimisiniz, hırıstiyanmı yoksa ateistmi. Size bu küfürleri etmeniz için para ödeyenler şu fhrtxx ve diğerlerimi ( star yani ruhsal enerjidekilermi ). Çünkü onun yazısı çıktı her türlü hakaret edin diye sonra siz küfretmeye başladınız. Değerli ismi azam bir kere ruhsal enerjideki hocalara tedavi olmaya çalışın madem o kadar sıkıntınız var. Bakın onların cinleri bile hissettirebilen cincileri varmış ya, kendi ağızları ile yazdıkları :)
    İlim yuvasındaki hocaların etrafında ne dolanıp duruyorsunuz o zaman madem yapamıyorlar.
    Peki siz insanmısınızda bu kadar küfür edebiliyorsunuz. Bu insanlarda size küfretmiyorlarmı. Küfür yemekten zevkmi alıyorsunuzda, küfür ediyorsunuz. Değerli İsmi Azam sizin ip adreslerinizi yayınlacağım bakalım, ulvi hocaya nurerle ulvi aynı kişi diyenler sizin 20 e yakın isminizi görünce ne diyecekler. Çünkü Fhrxx ve diğerleri siz Peygamberimize küfrederken size imanlı diyorlardı.
    Değerli İsmi Azam öyle isimlerin arkasına saklanıp küfür olmaz, bence kendinizi tanıtıp öyle küfür etmelisiniz. O kara erkekmisiniz Peygamberinize küfreden ben ismin soyismim bu, adresim şu diyerek tüm forumlarda kendinizi tanıtmalısınız. Müslümanlar varmı erkeğiniz diye ondan sonra sorabilmelisiniz. Bunu yapamadığınmız müddetçe satılmış bir köpekten adi bir şerefsizden farkınız yoktur.
    BU arada ismi azamın etmiş olduğu küfürler bizim yazımızda ne kadar haklı olduğumuzu göstermektedir.
    Niye ruhsaldaki hocaların yanına gitmiyor :) Komik değilmi. BUnlar beyaz duvara çamur et kendi tutmazsa lekesi kalır zihniyertindeki dönme insanlar.
    İsmi azamda ruhsaldakiler tarafından para ile satın alınmış insanları kışkırtmak tahrik etmek için, provakite etmek için uğrtaşan kıendini intihar komandası zanneden atesit bir insandır. Zaten Müslüman olsa yaptıklarınız için teşekkür ederim, o zaman başka biryerden şifama bakayım der. Şeref sahibi olan her insan bunu der.
    Değerli ulvi hocanın dürüstlüğü ve asaleti işte burda, senelerdeir bunlar bu oyunları yapıyorlar, değerli ulvi hoca bir kere kendini aşağıya çekipte böyle oyunlara ve küfürlere tenezzül etmemiştir.
    Yoksa değerli ulvi hocada bir iki kişiyi parayla tutup aynı küfürleri onlara ettiremezmiydi ettirirdi.
    İşte şerefli ile şerefsizin farkı ve değerli ulvi hocanın dürüstlüğünün ispatı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oğlum hatibin(ulvi) bana ettiği bir ton küfür ibneyuvasında da gizlivadide de duruyor. şerefini siktiğimin dümbüğü birde hatip küfür etmiyor diyorsun. götün yiyiyorsa onun ettiği küfürleri de yayınlasana.

      Sil
  13. siktir git siktirdiğin yere yarrağımı diktir yarrağımın kurma kolu boynuzlu pezevenk. eğer katıksız orospu çocuğu değilsen eğer götverenlerden pezevenklerden peydahlanma değilsen eğer yahudi piçi değilsen benim ruhsal enerji ile olan bağımı ortaya çıkar. ulan zürriyeti kaşarlaşmış orospunun çocuğu benim fotoğrafım kimlik numaram dahil bütün bilgilerim ibne yuvasında var diye yazıyorum. sen bana bilgilerini ver diyorsun zürriyeti götveren. yarrağımı da vereyim mi. evde avradın sende iş yok diyor. ondan erkek arıyorsun herhalde. senin Allahın ulvi hoca Kur'an'ı öpüp olmayan başına koyup Kur'an'a el basıp yemin etsin eğer benim bütün bilgilerin onda yoksa. '''Hodri meydan.''' senin Allahın ulvi benim ruhsalenerji ile bağım olduğuna dair Kur'an'ı öpüp olmayan başına koyup Kur'an'a el basıp yemin etsin. Ama bunu da babası deccalin giremediği Medine'de yapsın yahudi piçleri. Hadi ne kadar Müslüman olduğunuzu gösterin yahudi piçleri. ulan zürriyeti yahudi piçi domuzlara götveren boynuzlu pezevenkler benim size küfür etmem benim sizi sikmem sizin için iltifattır şereftir erkekliktir yürektir. yahudiler tarafından domuzlar tarafından sikilmektense bir insan sizi siker. daha ananızın nikahını mı istiyorsunuz. Ulan yahudi piçi madem öyle gizlivadi.netde üyelik bilgilerimi kameraya çekip iletilerimi kameraya kaydedecem. şifremi de yarrağımı da sana verecem. eğer yahudi piçi değilsen eğer katıksız orospu çocuğu değilsen götveren ibne hatiplen(ulvi) bütün iletilerimi silmeyip yayınlayacaksın. silsen de kameraya kayıtlı olacak. yeni bir üyelik açıp eski üyeliğimi kullanmayacam. Bakalım kim şerefsiz bakalım kimin şerefi götveren bakalım ilk küfrü kim yazmış. hatip küfür yazmış mı yazmamış mı. yahudi piçi değilsen gel. sizin Peygamberiniz sikini siktiğimin pezevengi barış da aynı şekilde Kur'an'a yemin etsin bana vaad ettiği gibi okumalarımı(musallattan kurtulmak için) yapıyorsa üç kişi benim için uğraşıyorsa. Ulan katıksız orospu çocuğu yazdıklarımı olmayan kafana girene kadar oku. avradına da okut. her gece gerçek bir erkeğin hayalini kuruyordur. ben diyorum bu orospu çocukları bu yahudi piçleri bana iftira attı cin daveti yapıyorsun diye ruhsalenerji için çalışıyor diye. küfür yazdılar diye. sen bana ne diyorsun tahsin=sik yesin. ilim yuvasında ne dolanıyorsun. aynı yahudilerin yahudi soykırımı yalanı gibi sen de bana hatibi karalıyorsun diyorsun. ortada yahudi soykırımı için kanıt yok. soykırım yalanı yahudilerin işine yaradı Filistini kurdular. siz de bana iftira atarak medyum barışın(havashoca) ekmeğine yağ sürüyorsunuz. piç hatibi ilah ilan ediyorsunuz. bir de kendinize Müslüman diyorsunuz. İslam'ın bozulması da yahudilerin işine geliyor. yahudi piçliği başa bela be tahsin=sik yesin

    YanıtlaSil
  14. yazdığın mesajın bir yerinde (...bu arada İsm-i Azam'ın yazmış olduğu küfürler...) İsm-i Azam'ı niye küçük harfle başlayarak yazdın tahsin. Sebebini ben söyleyim. Birincisi İsm-i Azam Kur'an'da saklıdır. Kur'an'da da yahudilerin yaptığı orospu çocukluğu tek tek yazar. sen babaların yahudileri açığa çıkartan bir Kaynağa olan nefretini dile getirdin. İkincisi ilim yuvasının ilahı hatibin bilmeyip bildiğini iddia ettiği (kendini İmam Gazali'den üstün görüyor ya) bir Kelamı hatibe dokundurmak için almış bulunmaktayım. hani kendisi yahudi hahamları gibi kendini tanrıdan üstün görüyor ya. sen de babaların yahudilerin yolundan gidiyorsun ondan böyle orospu çocukluğu yahudi piçliği yaptın. iki düşün bir yaz yarrağımın kafası kafalı.

    YanıtlaSil
  15. benim para için ibne yuvasına şerefi götveren ibne hatibe(ulvi) pezevenk oğlu pezevenk barışa(havashoca) küfür ettiğimi katıksız orospu çocuğu yahudi piçi değilsen ispatla. Kur'an'ı öpüp başınızın üstüne koyup el basıp yemin edin. ip adresine gelince zaten sikim yuvasının modları beni ip adresimden yasaklayıp misafir kullanıcı olarak girmemi engelliyorlardı. Bende doğal olarak ip adresimi değiştiriyordum. İyikinede sikim yuvasını gözetlemişim. baksana şifa dağıtan talebelerin akrabası muskadan ölüyor. teşekkür yazanların hepsi sitede mod ve talebeler. Kimse şüphelenmesin diye de birkaç tane tanıdığa sitede yetki vermemişler. başkalarının bana küfür etmesine gelince oğlum yarrağımın kurma kolu tahsin=sik yesin. Güzel bir söz var''Cömert derler maldan ederler yiğit derler candan ederler.'' it ürür kervan yürür. hoş ilim yuvası itlerin piçi ya. iki tane yahudi piçi küfür ediyorsa önce kendisini temize çıkartsın. Daha önce de yazdığım gibi orospu çocuğu olmadığını yahudi piçi olmadığını kanıtlasın. o üçbin kişilik yahudi piçleri ibne yuvasına Filistinde 1,5 milyon Müslüman küfür ediyor. Lübnan'da da Suriye'de de yahudi piçlerine küfür ediliyor. benim para için küfür ettiğimi ruhsalenerji için çalıştığımı iddia eden herkes yahudi piçi değilse zürriyeti katıksız orospu çocuğu değilse bunu ispatlasın. bu kadar küfür ediyorsun ya insan mısın sen dedin ya tahsin=sik yesin. ben insanım da ya siz?.. yahudi neslinin temizleneceğine dair Hadisler var. yahudilerin hayvana dönüştürülen kabilenin fareye dönüştürüldüğüne dair Hz. Muhammed'in tahmini var. (deve sütü yahudilere haram kılındığı ve farenin de deve sütü içmemesi üzerine Hz. Muhammed bu tahminde bulunmuştur.) bu dünyada yahudiler insan mı da bu kadar katıksız orospu çocukluğu yaptılar da beladan belaya uğradılar. sen fareye dönüştürülen yahudilerin piçisin herhalde. eğer fareye dönüştürülen yahudilerin piçi değilsen eğer insansan benim para için küfür ettiğimi ruhsal için çalıştığımı kanıtla. Şimdi senin şerefi götveren ibne hatip hocanın elinde kimlik numaram telefonlarım adresim fotoğrafım var ya beni suçlu çıkarmak için avradını kızını bile siktirip(zaten alışkın) bilgilerimi ruhsaldaki hocalara verir. bunu yapmayacağına dair Kur'an'a yemin etsin.
    '''İŞTE İSME VE CİSME İHTİYAÇ DUYMADIĞINI İDDİA EDEN İBNE YUVASI(İLİM YUVASI) MADEM KULLANDIĞIN İLİMDE İSME VE CİSME İHTİYACIN YOK. NİYE TALEBEN BARIŞ(HAVASHOCA) ADRESİNİ FOTOĞRAFINI YAPACAĞI İŞLEM İÇİN GEREKLİ OLDUĞUNU ÖNE SÜREREK İSTİYOR. ULAN KATIKSIZ OROSPU ÇOCUĞU FAREYE DÖNÜŞTÜRÜLEN YAHUDİLERİN PİÇLERİ. HANİ SENİN İLMİ İSMET İLMİNDE İSME VE CİSME İHTİYAÇ YOK. PİÇ KURUSU HATİP(ULVİ) LAHUTİDE SEN KENDİN YAZDIN. BİR DE İBNE YUVASINDA YAZIYORSUN BARIŞA SENİ BİZE SÖYLEDİKLERİN DEĞİL İCRAATLERİN TANITTI DİYE. HERKES OKUSUN. BU MU İCRRAT. İLMİ İSMET TALEBESİNİN ÜSTÜ BAŞKA BİR İLMİ İSMET TALEBESİYMİŞ. BU MU ÜSTÜNLÜK. HERKES OKUSUN. HAVAS ÜSTADIYSAN ADRESE VE FOTOĞRAFA NE İHTİYAÇ DUYUYORSUN. İŞTE BUNLAR BAŞKALARINI SUÇLU ÇIKARMAK İFTİRA ATMAK İÇİN GÜYA ŞİFA AMAÇLI OLARAK HASTADAN BİLGİLERİNİ ALIP KULLANIRLAR.

    YanıtlaSil
  16. Ulan zürriyetini siktiğimin yahudi piçi. senin katıksız orospu çocuğu hatip hocanın daha yazdığı küfürler ibne yuvasında duruyorken hangi akla (babaların yahudi hahamların aklına) hizmet edip de piç kurusu hatibin küfür yazmadığını söylersin. sen şimdi hemen gidip o pezevenk oğlu pezevengin yazdığı küfürleri de silersin siteden. merak etme gizlivadi de yazdığı küfürler duruyor. oğlum yarrağımın başı fareye dönüştürülen yahudilerin piçi tahsin=sik yesin. sana bir Hadis
    '''Sizden biriniz bir kötülük gördüğü zaman bunu eliyle düzeltsin. Buna gücü yetmezse diliyle düzeltsin. Buna da gücü yetmezse kalbiyle ondan nefret etsin ki bu da imanın en zayıf halidir.'''
    Demekki Müslümanımda dilimlen düzeltiyorum. Hadi bana buraya senin alim evliya hocan boynuzlu pezevenk zürriyetinin şerefi götveren ibne hatibin veya talebelerinden birinin şu isme ve cisme ihtiyaç duymayan ilmiyle bana şifa olarak ne yaptığını üzerimdeki musallatla nasıl baş ettiklerini yazsın. Eğer kim yazacak olursa zürriyeti katıksız orospu çocuğu değilse fareye dönüştürülen yahudilerin piçi değilse benim üzerimde musallat olmadığına dair Kur'an'a yemin etsin. Benim medyum/hoca olduğumu kanıtlasın. Vay efendim ben cin daveti yapmışım benim beynim cinleri çekiyor burçlardan üzerime musallat alıyorum orda pezevenk esadullahın avradına laf etmişim ruhsal için çalışıyorum diye iftira at birde bana küfür et. sikerim senin de senin hatip hocanın da ibne yuvasının da zürriyetinin gelmişinin geçmişinin geleceğinin anasını avradını bacısını kızını halasını teyzesini yengesini baldızını avradının eltisini anneannesini babaannesini dinini imanını kitabını şerefini namusunu fareye dönüştürülen yahudilerin piçi katıksız orospu çocuğunun en önde gidip bayrak tutup slogan atanı boynuzlu pezevenk. bana küfür edene iftira atana teşekkür mü edecem dümbük. yukarıya yazdığım Hadisi okumadın mı
    '''Kişiye yalan olarak her duyduğunu anlatması yeter.'''
    Madem Müslümansın Peygamber olarak iman ettiğin Hz. Muhammed ise O'nun ve O'nun yolundan Gidenlerin(Hz. Ömer, İmam Gazali) sözünü dinle. senin yahudi piçi hatip hocan geçen kafasına göre fetva veriyordu Hz. Mehdi hakkında. o konuyu da yazacam. Güya Peygamber olarak Hz. Muhammed'e iman ediyorsunuz ama O'nun sözlerinden başka her sözü doğru kabul ediyorsunuz. Eğer katıksız orospu çocuğu değilseniz eğer farelere dönüştürülen yahudilerin piçleri değilseniz fotoğrafımda adresimde kimlik numaramda sizde var senin şerefi götveren hocan hatip bütün ibne yuvasını ev talebelerini misafir talebelerini hatta kendi hocalarını da toplayıp piç kurusu barışın(havashoca) bir umut taciri sahtekar pezevenk üçkağıtçı olmadığını internet medyumları gibi milleti dolandırıp şifa bahanesiyle kişisel bilgilerini alıp bunu da iftira atmak için kullanmadığını üzerimdeki cin musallatını bir daha geri gelmemek üzere alarak kanıtlasın ispatlasın. Halep ordaysa arşın burda.

    '''HADİ BEN YALAN SÖYLÜYORUM ÜZERİMDE MUSALLAT VAR DİYE. SENİN TALEBEN EMİR SULTANIN AKRABASI TAHSİN NİYE BÜYÜDEN ÖLDÜ. HADİ BEN YALAN SÖYLÜYORUM. GÜYA SENİN KULLANDIĞIN İLİMDE İSME VE CİSME İHTİYAÇ YOK. NİYE FOTOĞRAFIMA ADRESİME KADAR BİLGİ İSTİYOR SENİN HAVAS USTASI TALEBEN YAHUDİ PİÇİ BARIŞ(HAVASHOCA). YARRAĞIMI DA İSTİYORMUSUN. AVRADININ CANI GECELEYİN ÇOK SIKILIYOR. SENDE DE İŞ YOK. ONDAN MI BANA ZORLA KÜFÜR ETTİRİYORSUN. HADİ BEN YALAN HADİS UYDURUYORUM. EL AFAK'I SAHİH-İ BUHARİ'Yİ BEN YAZDIM. KUR'AN'I DA MI BEN YAZIP YE'CUC VE ME'CUC'U KEHF SURESİNE BEN YAZDIM. DÜNYADAKİ BÜTÜN HADİS KAYNAKLARI YALAN MI YAZIYOR. EĞER YAHUDİ PİÇİ DEĞİLSEN KUR'AN'I DA BENİM YAZDIĞIMI KANITLA. BÜTÜN HADİSLERİ BİRTEK SEN DOĞRU BİLİYORSAN O KADAR ALİMSEN O KADAR KERAMET SAHİBİ EVLİYAYSAN 2. ABDÜLHAMİT'İN BABAN YAHUDİ THEODOR HERZL'E KARŞI ÇIKIP HZ. MUHAMMED'İ KÜÇÜK DÜŞÜRMEK İÇİN YAPILACAK PİYESİ ENGELLEDİĞİ GİBİ EĞER YAHUDİ PİÇİ DEĞİLSEN GİT FİLİSTİNDEN BABALARIN YAHUDİLERİ ÇIKART. TALEBELERİNİ SAVUNDUĞUN GİBİ BABALARIN YAHUDİLERİ DE SOYKIRIM AYAĞINA SAVUNMA.

    YanıtlaSil
  17. mesaj karakter sayım dolduğundan yukarıya yazamadım. iyi okuyun fareye dönüştürülen yahudilerin piçleri.
    '''Bir insanın şöhretine ve görünüşüne aldanma, namaz ve niyazına bakma, aklına ve doğruluğuna bak. Hz. Ömer'''

    YanıtlaSil
  18. Ulan yarrağımın kurma kolu hatip(ulvi) madem dört büyük melek hariç bütün meleklerle görüşüyorsun. Hadi Medine'yi koruyan Medine'ye baban deccalin ve veba hastalığının girmesini engelleyen meleklere emret de işlerini bırakıp gitsinler. baban deccal de Medine'ye girsin. Hadislerde Medine'yi koruyan meleklerden dolayı deccalin giremeyeceği sadece son vakitlerinde gebermeye yakın çorak bir araziye gireceği ve salih bir insanı öldürüp dirilteceği yazar. Madem senin hesabına göre manevi gücü olan herkes alim evliya Hadislerde buyurulduğu gibi sen de deccal gibi bir insanı öldürüp dirilt. şimdi senin hesabına göre deccalin bir insanı öldürüp diriltecek kadar manevi gücü var diye deccal alim mi evliya mı? sahabeler bile bir insanı ölüp diriltemediğine göre deccal sahabelerden daha mı üstün. Eğer herkes dikkatlice okuduysa hatibin babası deccalin gebermeye yakın son vakitlerinde Medine'de çorak bir arazide konaklayacağını yazdığımı farketmiştir(Hadistir). İsteyen herkes Ahirzamanla ilgili Hadisleri okursa yani at gözlüğünden kurtulursa bu Hadisleri çok rahat bulabilir. yahudilerin inancında deccal yahudilerin mesihidir. yani kurtarıcılarıdır. anlaşılan yahudi piçi hatip babaları yahudileri savunuyor. Madem dört büyük melek hariç bütün meleklerle görüşüyorsun boynuzlu pezevenk hatip. ya Medine'yi koruyan meleklere emret deccal Medine-i Münevvere'ye girsin. ya da deccal Medine'ye hiç girmesin. Madem o kadar mübarek insansın dört büyük melek hariç bütün meleklerle görüşüyorsun emret Medine'yi koruyan meleklere deccal hiç Medine'ye girmesin oğlum. siktir git siktirdiğin yere yarrağımı diktir sen kimsin be. insan olurda ilim yuvası kadar bu kadar mantıksız idiot pezevenk bu kadar yahudi piçi olmaz ya. Hz. Hamza bile şehit olmuş. Hz. Muhammed'in bile Uhud savaşında dişi kırılmış. Hadi O Hz. Muhammed idi. Ebu Dücane'ye(sahabe efendimiz) bile cinler musallat olmuş da Hz. Muhammed cin mektubu yazmış. Hz. Musa bile bir insanı öldürdüğünden tövbe etmiş. Onlar'ıda geç herkes bilir Hz. Yunus kıssasını. Hz. Lut'un eşi bile kavmiyle helak olmuş(Lut kavminin gay erkekleri hatibin babasının götünü sikiyorlarmış hatip(ulvi)de ondan götveren olmuş) Hz. Nuh'un oğlu da kafir olduğundan helak olmuş. Hz. Adem'in oğlu kabil öz kardeşi Habil'i şehit etmiş de sen kimsin şerefi götveren hatip sen kimsin. Peygamber misin Peygamberin oğlu musun. anlaşılan firavun zamanından kalma alışkanlıklardan yahudiler hâlâ kurtulamamış olsa gerek. bu kadar kendilerine küfür ettirdiklerine göre. Hz. Musa iki dakika yalnız bıraktığında hemen buzağı heykeli yaptıklarına göre hayvanların piçi olma alışkanlıklarından hâlâ kurtulamamışlar. Hz. İsa zamanında yahudiler Hz. İsa'nın peygamberliğini ispat etmesi için mucize istemişler. Hz. İsa da bir kile kuş şekli vermiş. Daha sonra o kil kuş olup canlanıp uçmuş. Herkes de O'nu sihir yapmakla suçlamış. Mucize gösterirsen inanacaz demişler ama mucizeyi de sonra sihirle suçlamışlar. Aynı piç hatibin talebesi yahudi piçi barış(havashoca) ve hatibin diğer talebeleri gibi. üç haftada musallatı alırım dedi. sonra anasının amını alınca benim beynim cinleri çekiyor. yıldızlardan gezegenlerden cinler geliyor. ibneyuvasında da yok sen cin daveti yapıyorsun yok sende musallat yok da sen vesvese yapıyorsun. Bu alemde Peygamber torunu olmayı şu yahudi piçleri hatiplen(ulvi) nurkulun ve ibneyuvasının attığı iftiralar yüzünden en fazla ben hak ediyorum. hatiplen nurkulun yahudi piçi olduğu nerden de anlaşılıyor. hiç değişmemişler Hz. İsa'dan beri. hııımmmmmmm. şimdi bu hatiplen nurkul yahudi piçleri yaaaa. Hz. Süleyman'a güveniyorlar cinler şeytanlar konusunda.

    YanıtlaSil
  19. anladııııımmmmmmm. şimdi bu yahudiler en fazla peygamber kendilerine geldi diye kendilerini bir bok sanıyorlar yaaaa. Bu konuda bir Hadis vardı da tam aklımda değil. sadece sabahtan kuşluk vaktine kadar kaç tane peygamber öldürdüklerinin sayısını bildiren Hadis vardı da tam aklımda değil sayısal olarak. Ne desem yalan olur. şimdi bu yahudiler de kaç tane peygamber öldürdük diye götleri kalkmış. talmudda da yazmışlar tanrı hahamların sihri karşısında itaat etmek zorundadır(siktirin gidin siktirdiğiniz yere yarrağımı diktirin) diye. bu hatiplen nurkul da yahudi piçleri ya ondan böyle kendilerini babaları gibi ilah zannediyorlar. zaten ibranicede de tanrı ile insanın sayısal karşılıkları aynı. oğlum firavunada böyle artistlik yapsaydınız ya. millete yıllardır güya karşılıksız şifa veriyorlar ama ne hikmetse sahtekar pezevenk yetiştirmektende geri kalmıyorlar. Madem öyle bana da göt vereceğine şifa verseydin de ne sana ne de çevrene küfür etmeseydik. demekki kendine ve çevrene küfür ettirmekten zevk alıyorsun. avradın evde benim küfürlerimi okuyup hayalimi kurup kendini tatmin ediyor. sende avradın mutlu oluyor diye kendine küfür ettiriyorsun herhalde. oğlum yarrağımın başları hatiplen nurkul. Peygamber soyu normal insanlardan farklıdır. Peygamberlerin %99'u erkektir(en doğrusunu Allah bilir) ama hiçbir erkek Peygamber rüyasında ihtilam olmamıştır. hatibin babası şeytanın uyurken insanın burun deliklerinden girmesi sebebiyle Peygamberler çok az uykuyla yetinmişlerdir. Hatta Hz. Muhammed '''Benim gözlerim uyur kalbim uyumaz.''' buyurmuştur. Başka birçok noktada da Peygamberler insandan ayrılır.

    YanıtlaSil
  20. Saygıdeğer ismi azam saygıdeğer ulvi hoca sizi çağırdımı gel sıkıntını giderelim diye hayır. Sen yardım istedin, hatta orda teşekkür yazıların var. Sonrada küfretmeye başladın bu şeref sahibi bir insanın yapacağı bir iş değil. madem sıkıntın var saygıdeğer ismi azam ulvi hocaya meydan okuyormuş star 67 :) Hadi ona git ondan yardım iste. Onların sitesinde medyum burağın reklamı var ondan yardım iste. Niye onlara gidip yardım istemiyorsun. Çünkü sen parayla tutlmuş satılık bir hiçsin. Sende şizofrenik kişilik bozukluğu var. Lütfen bir pskiyatrise görün.

    YanıtlaSil
  21. bana bak farelere dönüştürülen yahudilerin piçi. Bir daha İsm-i Azam'ı küçük harfle başlayarak yazıp yahudi piçliği yapmayacaksın. biliyorum senden zor birşey istiyorum. sizin Allah ilan ettiğiniz yahudi piçi hatip(ulvi) madem kendini İmam Gazali'den üstün görüyor. o zaman dua etsin de İsm-i Azam duasıyla gitsin israilden babaları yahudileri çıkartsın. kendini İmam Gazali'den üstün gören bir yahudi piçi değilse 6 milyonluk göt kadar devletin hakkından gelsin. geçen kendisi yazdı ibne yuvasına adnan oktar hakkında bütün israil soyu gelse elimden alamaz diye. adnan oktarı savunduğumdan değil ama madem bütün israil soyuna(hatibin babaları olur) meydan okuyor. kendini İmam Gazali'den üstün görüyor. İsm-i Azam duasını adı gibi biliyor(kendini İmam Gazali'den üstün gördüğüne göre). gitsin babaları götveren pezevenk yahudileri israil'den çıkartsın eğer götveren pezevenk yahudilerin piçi değilse. bir daha İsm-i Azam'ı küçük harfle başlayarak yazıp yahudi piçliği yazpmayacaksın.
    Ben ilk başta farelere dönüştürülen yahudi piçi barışın(havashoca) götveren pezevenk yahudilerden peydahlanma hatibin(ulvi) talebesi olduğunu ilk başta bilmiyordum. o yahudilerin orospusu zümrüt, barış hatibin(ulvi) çok sevdiği bir talebesidir. o sana öyle birşey söylememiştir hocam ne olduğunu(musallat hakkında) bilmiyormu sende takıntı var diyerek sohbette bana kendi siktiğimin ağzından söyledi. o boynuzlu pezevenk esadullah da yahudilerin orospusu zümrüdü güya benim telefonla aramaya çalıştığımı güya da beynini siktiğimin moruğu haydara güya zümrüt telefonunu açmıyor diye mail attığımı sohbette bana söyledi. eğer katıksız orospu çocuğu değilseniz eğer götverenlerden peydahlanma değilseniz benim zümrüt telefonunu açmıyor diye o pezevenk haydara mail attığımı ispat edip yayınlayın. eğer farelere dönüştürülen yahudilerin piçi değilseniz bunları yapmadığınıza dair Kur'an'a yemin edin. Ben ne biliyim o zamanlarda. ibneyuvasının götveren pezevenk yahudilerden peydahlanma piç kuruları olduğunu. zaten ben de maddi olarak ne isterseniz ne gerekiyorsa yaparım dedim. kimseden beleş işlem için dilenmedim. anlaşılan siz yahudilerden sonra cinlere de orospu olmuşsunuz. cinleri çağırıp avradınızı peşkeş çekiyorsunuz. ilk küfrü de zaten bana zürriyetinin şerefi götveren ibne olan gene yahudi piçi hatibin talebesi emir sultan sohbette yazdı. emiiirrrrr gel benim sikimi kemiiiiirrrrrr. zaten farelere dönüştürülen yahudi piçi hatip(ulvi) de ilk küfrü kendisi bana hem sohbette hemde mesaj olarak yazdı. eğer katıksız orospu çocuğu değilseniz eğer pezevenklerden götverenlerden peydahlanma değilseniz buraya sohbette yazılan küfürleri yayınlayıp benim dediklerimin aksini ispatlayın. ayrıca bu götü yemeyen katıksız orospu çocuğu hatip beni yasaklayıp arkamdan küfürler yazmıştır. sana söylüyorum piç hatip(ulvi)eğer pezevenklerden götverenlerden peydahlanma bir piç değilsen eğer katıksız orospu çocuğu değilsen eğer kaşarlaşmış orospunun çocuğu değilsen eğer farelere dönüştürülen yahudilerin piçi değilsen siten ibne yuvasında da gizlivadi de bana yazdığın küfürleri yayınla. benim(Muhammed) bu küfürleri senin yazdığın küfürlere karşılık olarak yazdığımı itiraf et. gizlivadi de bütün iletileri yayınla.

    YanıtlaSil
  22. oğlum yarrağımın kurma kolu tahsin. eğer zürriyetinin şerefi götveren ibne değilse eğer götverenlerden pezevenklerden peydahlanma değilsen eğer katıksız orospu çocuğu değilsen eğer farelere dönüştürülen yahudilerin piçi değilsen eğer sana ettiğim bu küfürler senin için iltifat şeref değilse eğer senin için bu küfürleri yemek erkeklik yürek değilse benim ruhsal için çalıştığımı benim para için çalıştığımı onların adamı olduğunu Hz. Muhammed senin diye başlayan küfür ettiğimi Kur'an senin diye başlayan küfür ettiğimi ispatla. senin gibi yahudi piçinin kitabı talmud peygamberi de buzağı heykeli yapan(Hz. Musa Tur dağına gittikden sonra) samiri. ruhsala niye başvurayım. beynini siktiğimin pezevenk idiotu. hangi medyumdan hayır gördükte ondan hayır görecez. yetmedi mi milleti dolandırıp iftira attığın. fotoğrafımla adresimi aldın. şimdi de yarrağımlan spermlerimi mi alacaksın. böyle reklamını yaptığına göre. sana bir Hadis yahudi piçi tahsin=sik yesin

    '''MÜSLÜMAN AYNI DELİKTEN İKİ DEFA SOKLUMAZ.'''

    şimdi bir küfür yazacaktım da sen yat kalk benim Peygamberim Hz. Muhammed'e dua et.

    YanıtlaSil
  23. '''MÜSLÜMAN AYNI DELİKTEN İKİ DEFA SOKULMAZ.'''


    aklım küfürde kaldı. ondan yanlış yazdım. hep hatiplen nurkul tahrik ediyor beni. bir de bu tahsin=sik yesin.

    YanıtlaSil
  24. oğlum yarrağımın başı tahsin=sik yesin. şimdi senin anana avradına avradının eltisine bacına kızına baldızına yengene teyzene halana anneannene babaannene bir yarrak gösterecem. hepsi beni tahrik etmek için jinekoloğa gidip estetik yaptıracaklar amlarına. sende niye bende böyle mal yok diye tımarhaneye gidecen. sende zerre kadar akıl olsa at gözlüğüyle bakmasan bu kadar küfür yemezsin iki tane yahudi piçi hatiplen nurkul yüzünden. demekki sende yahudi piçisin ondan birbirinizi savunuyorsunuz ve iddialarını ispatlayamayıp ibneyuvasında gizlivadide mesajları yayınlamıyorsun. çağır ibneyuvasını herkes okusun bunları. hocan yahudi piçi hatipde de zerre kadar akıl olsa talebeleri için götveren şerefini üç kuruşa satmaz. Ben size küfür etmiyorum siz Bana bize küfür ediyorsun diyorsunuz. Ben diyorum size farelere dönüştürülen yahudilerin piçi değilseniz katıksız orospu çocuğu değilseniz pezevenklerden götverenlerden peydahlanma piç kuruları değilseniz mesajları yayınlayın(zor birşey de değil) iddialarınızı ispatlayın benden şifa bahanesiyle aldığınız bilgilerimi kullanmadığınıza dair madem dava etme niyetin de var mahkemede Kur'an-ı Kerim'i öpüp başınızın üstüne koyup sağ elinizi basıp yemin edin Hz. Muhammed/Kur'an senin diye başlayan aslında etmediğim küfrümü yayınlayın. siz kendinize ve çevrenize küfür ettiriyorsunuz zorla. madem piç hatibin talebesi barış(havashoca) o kadar havas üstadı alsaydı musallatı sen yoluna ben yoluma. küfür yer miydin. gene isme ve cisme ihtiyaç duymayan ilmiismeti kullanan taleben emir sultanda (ben maddi olarak ne isterseniz ne gerekiyorsa yaparım dedim bunu da yayınla yahudi piçi değilsen) bana ibnelik yapana kadar hocası hatibin şerefini kurtarmak için hocalığını gösterseydi musallattan kurtulmak adına maddiyata zaten Ben razıyım. sizden yardım mı dilendim. ama bana güya şifa verdiğini iddia eden talebenin akrabası adı da tahsin(siktirip gidip ibne yuvasında oku) muskadan ölüyor ne hikmetse. orospu hatip de biliyor zaten benim üzerimden musallatı alacak güçlerinin olmadığını talebelerinin. Ben size küfür edecekmiydim. zaten küfürleri de karşılık için ediyorum. eeeeeeee daha ne martaval okuyorsun hatibi savunacam diye pezevenk oğlu pezevenk.

    YanıtlaSil
  25. Arkadaşlar Ulvi Hocaya nasıl ualaşabiliriz telefonu var mı..
    Allah için bi ikazda bulunuyorum feto için nur cemaati liderlerinden demişleer yapmayın etmeyin yahu..
    Bizle bi alakası yok bu adamın nur talebelerini yıllarca kullandı o isinle anıldı..
    Bir diğer mesele Bediüüzzaman hz hiç bir yerde bana Vahiy gelmiştir dememiştir..
    İlhamı ilahiyi kasd etmiştir..
    İlham hayvanatta da olur meleklerdede olur derece derece insanlarda da olur vesselam

    YanıtlaSil